Zašto vam da koristite argan ulje za kosu?!

Argan ulje apsolutno ništa novo na planeti kozmetike, saglasni ste? On je prisutan u mnogim proizvodima tretman kose na planeti, svaki čovek koristi ih, još nekoliko osoba priznaje stvarnim prednostima ovog kabla! U svom blogu ove nedelje u blogu kluba, kao i mi mosting verovatno će reći nešto u vezi ovog ulja je toliko efikasan, tako da je neophodno za zdravlje naše kose. Argan ulje naziva „zlatnim Maroko“, ona je bogato vitaminima A, D i E. pored toga, on takođe ima masne kiseline, on je efikasan hidratantnu kremu i antioksidans. Zbog toga, on nije u stanju da obezbedi kablova u procesu starenja.

A takođe, očigledno, to nije bez poznati faktor, zar ne? Zajedno sa ovim prednostima, o kojima smo sada govorili o korišćenju argan ulje često, međutim, on je još uvek u stanju da povrati red, da se spreči pojava split ends, kao i za zaštitu kabla od tipično pogoršanje stanja, kao što su sunčeva svetlost, zagađenje, bazen i more atrakcija. A ona je dodatno štiti ga od hemijske postupka. Postoji mnogo sredstava da koristite argan ulje u kosi, i sve to zavisi mnogo od onoga što nameravate da uradite!

Kao primer, postoji nekoliko tačaka, kao što su šampon, uređaj, maska i ostavite u sa arganovыm uljem u svom sastavu. Međutim, postoje i argan ulje čista, i da on može da se koristi na različite načine. Kao što su, na primer, u umectar kabla, kao što su pre-šampon, da doprinese maske za poboljšanje njenog efekta, ili opiše, da minimizira sputыvanie, pojačava sjaj, i vaša kosa je meka.

Proizvodi sa arganovыm uljem

Da vam pomogne u vašem nastojanju da pronađe stavku sa arganovыm uljem, koja je odličan za vaše kose, podeliti ih u nekoliko opcija. Zajedno sa arganovыm uljem, red sadrži 14 aminokiselina reconstrutores kiseline, koje čine konce u potpunosti.

Pogodan je za sve tipove kose, ali je neverovatno korisno za predivo, zapreminske, oštećenja, kao i kovrdža. Argan ulje kozmetika Lola, ako ste stidljivi da koristite ulja, i to, nažalost, to ne treba da se plaše! To ulje-na-dodir, suvo brzo apsorbuje, ne ostavljajući nit debela. Pored smanjenja lokne, on takođe štiti kosu od toplog fenom, kao i nivo gvožđa.

Ostavite-u magiju u roku od nekoliko godina, Marokkanskoe ulje pruža briga, to je odmor, a takođe je pogodan za sve tipove kose. On ima toplotne zaštite, kao i dodatno hrani, vlaži i obnavlja oštećenu kosu. Kao što je argan ulje u sastavu, to takođe može da smanji sputыvanie, pojačava sjaj, kao i problemi kose. Maska Mahhi terapije, Tirrel: Ova maska vraća, on deluje duboko u vlakna kose, oglašavanje hipernutrição. Međutim, on je vraća ga u masu, a takođe doprinosi intenzivan sjaj, kao i da se smanji kovrdža.

Namirnice koje svako penjanje mora da bude!

Postoji samo nekoliko godina, bilo je veoma teško naći proizvode koji su proizvedeni za crespas i sačuvano, zar ne? Ali sada, sve više i više proizvoda ove vrste kosu tako proširio! Oh, i ovde dolazi zabrinutost: da mi zaista treba da imaju u cilju da vidi posle svoje brave na svakodnevnim stvarima ?! U mom postu ove nedelje ovde na sajtu, blogu, u klubu, mi smo poseban 5 stvari koje uvijen zahteva!

  • Kovrdžava kosa, kao i kovrdžava, naravno, mnogo više suve zbog lokacije spirale rezbarenje.
  • Što se tiče žice u obliku spirale, nafte i sve prirodne generiše glave nije u pitanju veličine i završava.
  • zdravljeKao šampon ima tendenciju da se osuši kablovi u kosi Kudrяška, to je sušenje je najopasniji.

Dakle, pre-šampon, to je savršeno! On montira na nit se suši na pranje, u ovom slučaju, proizvod štiti kosu od suve kože izazvane šampon za kosu. Šampon, kao i savršen: mnogo puta smo umenьšim ga na izboru šampona, sećajući se, da ga, što je sve slučaj sa kosa na! Shodno tome, odgovarajuću stavku može učiniti sve razlike, posebno u kešu. To je korisno investirati u dobar šampon za kosu, koji je specijalno kreiran za grožđe, oni ressecam mnogo manje i mnogo manje, i da lokne je mnogo više hidratisanog. Ako je moguće, sa Co-Vash je najbolja alternativa za ovu vrstu kose.