Kokosovog ulja na kosu: sve običaje za kosa sjajna, meka i atraktivne

Bogat antioksidansima i vitaminima, kokosovo ulje može da se koristi ne samo u oblasti kuvanja, ali i dalje na kosu! Saznajte ovde, kako ga koristiti da bi ih imati čvrst, zdrav, kao i sjajni Dobijen iz ploda tropske snage drveća, kokosovo ulje ima smяgčaющimi, kao i hranljivim svojstvima, da je bolje da se koristi u apelacioni žalbi procedure, posebno za zdravlje kose.

Kokosovo ulje dobijaju pritiskom sušene pulpe kokosa: roba se stiče bogata masti, vitamini, antioksidansi, kao i hranljive materije, kao što su vitamin E, je optimalan za jačanje kose. Pored toga, da ih ublaži, districarli kao i da ih sjajna. Komercijalno, kokosovo ulje je lako dostupan u različitim oblicima: hladno ceđeno, čist, prirodan, izuzetna, nije popravila, i doprineli da se meša i druga ulja za kosu, šamponi, uređaja, maske i sprejevi za glatko.

Svaki od ovih verzija odgovara različitim mašinska elementa. Najefikasniji kokosovo ulje je uvek čisto, nije popravila, jer je to jedan od najvažnijih prirodnih, koji nije prošao ni kroz kakve vrste pasterizacija, dezinfekcije ili gidrogenizacii. Pre kokosovo ulje, ipak, preporučuje se da se stope za bilo koju vrstu alergijske reakcije: obično dobro podnosi, kao i bezopasne, ali to je korisno da se analiziraju neke alergije.

Kako da koristite kokosovo ulje u kosi

Savršen kosa zdrava, sjajne i čvrste, kokosovo ulje, može da se koristi kao na kožu glave i po veličini. U oba slučaja, to je mnogo bolje da se uključi nekoliko smanjuje u toplu vodu da oslabi ga, kao i promovisanje masaža od korena do vrhova. Pre radite, imajte na umu da nose staru odeću: kokosovo ulje može da teče, obezbojiti nepopravljivo! Ako ulje se nalazi u jakom obliku, ne rastopiti ga u mikrotalasnoj peći u roku od 30 sekundi na najviši nivo na raspolaganju temperature, ili ipak, dok nema dovoljno tečnosti da možete lako da primenite ga na kosu.

Količina ulja je potrebno? Da se osloni na dužinu kose, ali i zbog činjenice da su debele, kao i kovrdžava. Ako imate dugu kosu i gusta, sa korišćenjem 75 ml Kokosovo ulje, mada, ako su kratke i velike, to je 45 ml. Ako imate potpuno suvu kosu, koristite kokosovo ulje na mokru kosu, nosila kapu za tuširanje, kao i voziti opustite se. To je napitak šarm neguju zajedno sa kosom, čak i suvu kožu. Poželjno je da se ne poveća naknadu u roku od 8 sati, u suprotnom, koža glave može da postane masna.

Kokosovo ulje za suvu kosu ili vlažna?

Kao terapija glatko kosu i anti-kovrdža, kokosovo ulje se primenjuje na sloj je napravljen na suvu kosu. On obezbeđuje, pored toga, sjajno tačka za određivanje kovrdžavu kosu. Kao oblog unapred šampon, najbolje je da navlažite kosu pre nanošenja kokosovog ulja

  • Ovaj faktor je pravac zakonima hemije, prema kome „ulje rastvara ulje“.
  • A takođe zbog toga, da kose se sastoji od sebuma (ulja fizičkom!), to je lako razumeti, kao sprej ulje na bogatstvo od suva, što ih čini ekstra, u vezi sa onim što bi bilo, naravno, da ih liši svog lipidni komponentu.
  • Voda radi kao lepak, doprinosi prodor aktivnih supstanci u ljusci kapilara.

Tretman klima uređaj za potpuno suve kose se sastoji od uvijanje kose – pospite kokosovo ulje – vlažnim peškirom u toplu vodu. Pomoć vam je bolje da prođe kroz masnih kiselina u vlakna kose, premaz za ravnanje, kako je to moguće. Održavati u stanju da u roku od pola sata, a posle toga nastaviti svoj kosu šampon principu, uz malo slatko ulje. Dobićete kosa svilenkasta i sjajna! Ako imate koža glave masna kokosovo ulje nije preporučljivo je da se koristi u strogom smislu, dok ga koristite kao redovan melem. Primenite ga, posle šampona samo na pokazivači, kao i ostavite ga u tom položaju nekoliko minuta. Kao rezultat restrukturiranja, kao i moisturizers će sigurno biti zagarantovana, bez neodoljiv kosu.